bygga nytt livet trädgård

MYSIGT MED KVÄLLSBAD I MÖRKRET

Det är ju rätt mysigt med kvällsbad i mörkret. Hittills har vi mest badat när det är ljust eller precis i solnedgången eftersom vi vill bada strax innan middagen. Men sedan förra helgen då det blev vintertid igen så hinner det bli mörkt.

mysigt med kvällsbad i mörkret

Titta så mysigt han gör med ljuslyktor och en flytbricka med vin och snacks.

mysigt med kvällsbad i mörkret

När vi kommit så här långt att vi fällt upp locket och satt i flytbrickan så har vi duschat och satt på badkläder. Det börjar bli rätt kallt ute nu så fotandet får gå rätt fort 🙂 De här bilderna är tagna förra helgen.

Där brukar vi hänga i en-två timmar. Chillar, pratar och kopplar av. Sen är vi laddade för att ta tag middagen och resten av kvällen.

Det är som sagt mysigt med kvällsbad i mörkret, men vill vi av nån anledning bada i dagsljus så får vi kasta oss i mitt på dagen nu ju. Eller vänta till i vår. Så här såg det ut på premiärbadet i våras.

Idag är det en gråmulen Alla helgons dag. Jag ska baka bullar och några kakor. Sen ska vi kanske till handelsträdgården och till kyrkogården. Har varit på kyrkogården nån gång den här dagen och det var så fint. Får se om vi kommer iväg. Ikväll blir det en trerätters för att fira helgdag.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.