livet

Mäklartips & kraschlandning

SONY DSC

Trött, trött och trött. Föreläsning i Gävle hela dagen igår. Oerhört intressanta frågeställningar. Ska man som mäklare berätta för spekulanter att säljaren tycker att det spökar i huset, att någon tagit livet av sig i huset, att grannarna i lägenheten under bråkar högljutt o s v? Rent lagligt, nej det måste man inte berätta om inte någon frågar. Spöken, finns dem? Köparen av huset kanske inte alls upplever att det spökar. Somliga tycker det är jätteobehagligt att någon tagit livet av sig i bostaden, medan andra inte bryr sig alls. De bråkande grannarna kanske inte ens bor kvar i nästa vecka. Tänkvärt! Ett tips till alla är alltså, om ni ska köpa något, tänk efter vad som är viktigt för er och fråga mäklaren och fråga ev grannar. Mäklaren kanske inte fått veta något.

Efter föreläsningen for jag runt på ett gigantiskt köpcentrum innan jag anlände hos en kompis utanför Sandviken, på deras nya gård. De bjöd på mat och övernattning. Fick en hund som sängkamrat.

Lördagen bjöd på föreläsning igen. Har ett tips från den också. Ska ni skilja er/separera, se till att göra bodelning även om det inte behövs. Det kan bli riktigt krångligt senare annars. Även maaaassor av år senare. Vill ni veta mera så får ni höra av er.

Nu sippa vidare på vinet. Snart serveras middagen. Sen kraschlandning i soffan.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Nilla
    28 september, 2013 at 07:18

    Bra tips. Hoppas du får en bra soffkväll! Kram Nilla

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.