bygga nytt livet

INVIGDE SPABADET UNDER BLÅ HIMMEL

Vi invigde spabadet under blå himmel igår, när eftermiddag övergick i kväll. Det var så mycket mysigare än jag tänkte mig. Så mycket mysigare än de ”offentliga” bad vi testat. Och det var så bra för min trasiga rygg.

Badet levererades i onsdags och i torsdags kopplade elektrikern in det. Det tog sen ungefär ett dygn att få det upp till 37 grader, som vi bestämt oss för att testa.

Under gårdagen (långfredagen) fixade vi med saker ute. Jag handlade lite komplettering till påskmiddagen och sen lastade jag släpkärran full med frigolit, plast och kartong. Det gick så bra trots problem med ryggen. Så länge jag är i rörelse och inte belastar snett så går det bra. Andreas grävde och fixade i trädgården.

invigde spabadet
Invigde spabadet på bästa sätt!

Det hade varit molnigt hela dagen, men så snart det närmades sig då vi skulle hoppa i plurret så skingrade sig molnen. Som på beställning! Vi förberedde flytbrickan med den kylda champagnen, jordgubbar och choklad.

invigde spabadet

Egentligen passar väl jordgubbar och champagne inte ihop smakmässigt för fem öre, men det ser jäkligt trevligt ut på bild 🙂 Det söta i jordgubbarna kan göra att den torra champagnen upplevs som sur eller mer torr än den är. Eftersom jag visste att vi skulle ha en brut-champagne (som är lite sötare) så chansade jag ändå på att köpa jordgubbar. De utländska man köper så här års brukar ju ändå vara rätt sura. Och det funkade så bra så!

invigde spabadet

Precis då vi hoppade i skickade jag sms till svärmor om att det var dags att inviga, så de fick ta lite bilder. (De bor i huset intill). Roligt att föreviga stunden med oss båda på bild.

Vi satte igång bubblorna emellanåt och jag passade på att trycka ryggen emot strålen så det blev nästan som riktig massage. Jag var så mycket bättre i ryggen när jag klev upp.

invigde spabadet

Det var så skönt! På offentliga spaanläggningar/hotell som vi testat har inte alls varit lika mysigt. Kanske för att igår visste vi att vi kunde ligga kvar så länge vi hade lust med.

invigde spabadet

Vi invigde spabadet med skön musik, masserande bubblor i vattnet och gyllene bubblor i glaset under blå himmel. Hur länge vi låg i?! Efter nästan 2,5 timme tyckte vi att det var dags att ge upp. När eftermiddagen övergått i kväll!

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Therese Knutsson
    16 april, 2022 at 09:16

    Älskar vårt spabad, bästa investeringen. Men 37?? Burr 😉
    39.5 har vi
    Njut massor

    • Reply
      Lena
      17 april, 2022 at 07:01

      Hehe, 39.5! Vi tyckte nog det kändes lagom med 37 i den här lufttemperaturen. Kan definitivt tänka mig att vi vill höja vintertid. Vi får se. Får testa oss fram lite.

      Välkommen hit förresten! Hoppas du ska trivas här!

  • Reply
    Anna-Maria
    16 april, 2022 at 12:50

    Så mysigt att premiärbada! Härligt med champagne och jordgubbar till.

    • Reply
      Lena
      17 april, 2022 at 07:02

      Det var verkligen supermysig!

  • Reply
    Ulrica
    17 april, 2022 at 07:36

    Så härligt det där såg ut då :).. nu vet jag var vi ska ha våra dejter framöver :-). Fram med bubblet!!
    Så smidigt med svärmor i närheten, men du.. investera i ett litet smidigt stativ så du kan ta fler bilder på er tillsammans även på vandringsturer osv.. det är ju jätteroligt att se er tillsammans.
    KRAM Ulrica

    • Reply
      Lena
      18 april, 2022 at 08:25

      Japp, där kan vi absolut ha dejter med bubbel i bubbel!

      Hmmm, jag har stativ. Två stycken till och med. Du har så rätt. Det är ju rätt trevligt med båda på bild. Så. Tack för sparken i rumpan! 🙂

      Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.