livet

FÖDELSEDAGSKALAS I FÖRENINGSLOKAL

Äldsta sonen bjöd till födelsedagskalas i föreningslokal igår. Han fyllde år för några veckor sedan och nu var det dags att fira. För att vara en sån lokal så var den riktigt mysig. Såna brukar ju vara rätt sterila annars.

Födelsedagskalas i föreningslokal
Födelsedagskalas i föreningslokal

Sonen och hans sambo bor i en 1,5:a i Bromma. Bostadsrättsföreningen har en föreningslokal som man får hyra. Det har de gjort vid ett antal tillfällen. Jag blev så förvånad över att den var så pass mysig som den var.

Födelsedagskalas i föreningslokal

Många matbord att möblera som man vill. Två bäddsoffor. Gardiner, blommor och mysbelysning. Ett rejält pentry. Dessutom fanns två separata sovrum.

Jag passade på att fota innan alla satte sig. På kalaset var (förutom vi, födelsedagsbarnen och hans sambo) mina föräldrar (som vi plockade upp i Uppsala), dottern, mellansonen med sambo och mitt ex med särbo. Det hade blivit liiiite trångt om vi alla skulle ha varit i lägenheten.

Vi och mina föräldrar gick sen upp i lägenheten för att titta. De hade inte varit där sen sonen renoverat lägenheten. De tyckte det var jättefint! Det tyckte vi också då vi var där på besök.

Wow! Vilken bukett! Den hade sonen köpt till sin sambo för att fira två år tillsammans!

Så. Då var det dags att köra ny vecka då!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.