inredning trädgård

HÖSTEN GER OSS VACKRA BLICKFÅNG

Hösten ger oss verkligen vackra blickfång, vartefter den tuffar på. Jag njuter verkligen på morgon och kväll, på väg till och från jobbet, av vad naturen vill ge. Så vackert.

Hösten ger oss vackra blickfång
Hösten ger oss vackra blickfång

När jag träffade mina föräldrar förra gången, då vi hämtade dem för att fira sonen, så såg jag deras fina syrénhortensia. Jag har såklart sett den förut många gånger, men denna gång fångade den mina ögon lite extra. Så fin med de svagt rosa torkade blommorna.

Jag bad om en för sax att klippa av några kvistar. Pappa sa något undrande om vad jag skulle med dem till eftersom de ju i princip var utblommade och döda. Jamen herregud. Det ser ju vem som helst vad fint det blir när man tar vara på sånt här! Visst?!

Vackra blickfång

Jomen det får nog bli en sån buske när vi sätter igång att planera vår trädgård. Ja, det måste bli en sån. Så vi också får vackra blickfång.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.