bygga nytt livet

RENOVERAT BADRUM HOS SONEN MED SAMBO

Helgen innan påsk besökte vi äldsta sonen och hans sambo. Och ett nyligen renoverat badrum. Sonen renoverade sitt första badrum redan som 20-åring då han köpte sin första lägenhet. Barnen har alltid fått vara med och hjälpa till i olika renoveringar och byggnationer så de kan en hel del. Och har lärt sig själva också förstås.

Renoverat badrum

Det här badrummet har han dock lejt hantverkare för att göra. Dels var det lite för avancerat med att vattenledningar behövde bytas. Ledningar som gick ner till grannen. Och dessutom har de inte riktigt tiden.

Renoverat badrum med premiumkänsla
Renoverat badrum med premiumkänsla

Spegeln är handgjord hos glasmästaren ”runt hörnet” efter att han visade vilka lampor de beställt.

Även de här hyllorna har glasmästaren handgjort. Inte var det speciellt dyrt heller. Riktigt smakfullt.

Snyggt med smala fogar. Och snyggt med grått kakel. Sobert och elegant på nåt sätt. Det var tydligt vilken yrkesstolthet hantverkarna hade. Så fin finish på allt!

Smakfullt renoverat badrum
Smakfullt renoverat badrum

Stor och skön svart dusch. Och spottar i taket förstås.

Visar en bild från det färdiga köket också. Här kan ni läsa mera om köksrenoveringen och vardagsrummet.

Sedan den första lägenheten i Enköping har det hunnit bli ett par lägenheter i Uppsala som även dem har renoverats (lite). Den här lägenheten i Bromma köpte han förra året. Den har han renoverat det mesta själv i, innan han blev sambo. Hans tanke med den här renoveringen var att uppnå en stilren premiumkänsla. Det har han verkligen lyckats med! Mycket smakfulla materialval och välgjort arbete, tycker jag!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    FÖDELSEDAGSKALAS I FÖRENINGSLOKAL - Gott för själen
    20 september, 2021 at 07:00

    […] Vi och mina föräldrar gick sen upp i lägenheten för att titta. De hade inte varit där sen sonen renoverat lägenheten. De tyckte det var jättefint! Det tyckte vi också då vi var där på besök. […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.