bygga nytt trädgård

ETT SPABAD KOM FLYGANDES I LUFTEN

Jodå, ett spabad kom flygandes i luften helt enligt plan. Eller till och med nån timme tidigare mot överenskommet.

spabad kom flygandes

Vi hade jobbat på i några helger för att förbereda markbädden där badet skulle stå och längtade efter leverans. Här, här och här kan du läsa om det.

Vi beställde transporten via butiken där vi köpte badet så det blev nog betydligt dyrare än om vi kontaktat någon direkt. Men vi värdesätter någon som transporterat såna här saker många gånger. Nån som vet hur det ska hanteras bäst.

spabad kom flygandes

En knapp timme senare stod det på plats, befriat från plast och kartong. Det står på isolerskivor som inte är så snygga just nu. De ska skäras av så tight som möjligt och sedan kommer det trädäck och marksten runt.

Vattnet fylldes samma dag och Andreas har pysslat med klorering och att mäta värden.

I skrivande stund är elektrikern här för att installera. Det räckte liksom inte med att ett spabad kom flygandes. Det måste kopplas in av en behörig elektriker också. Jag håller tummarna för att allt går i lås så det inte blir nån vals om att det saknas material. Tyvärr har man alldeles för mycket erfarenhet av hantverkare som strular. Vi hoppas på att ha en liten invigning imorgon.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.