bygga nytt trädgård

MARKBÄDD FÖR SPABAD ÄR NÄSTAN KLART

En markbädd för spabad, som kommer imorgon, är nästan klart. Många skottkärror bärlager och stenmjöl har körts vill jag lova.

På förmiddagen igår kom mina föräldrar på en snabb fika. Sen åkte Andreas till bygghandeln och köpte isolerplattor. Lagom när han var tillbaka hade det blivit lite varmare i luften för att sätta igång.

Här hade vi lagt klart bärlager och paddat fram till igår. Så igår skulle det sista lagret på med stenmjöl. Vi mätte och vägde av rören så att de låg riktigt plant (man skulle inte/behövde inte ha nån lutning på marken badets skull enligt säljaren). Sen körde vi skottkärra på skottkärra igen. Fyllde upp en massa högar. Andreas krattade sen ut och paddade. och till sist finliret med att fylla lite till och skrapa av med en stållinjal.

Det blev nästan klart innan det blev kväll och dags att packa ihop. Ikväll ska det sista skrapas av och isolerplattor ska läggas på. För imorgon kommer badet!

markbädd för spabad

Nu när vi har en markbädd för spabad är vi redo för leverans, eller åtminstone ikväll. Där i ”tårtbiten” ska badet kilas in till hälften ungefär. Det blir bra, tror vi.

Vad har ni haft för er i helgen? Berätta gärna!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.