trädgård

PHOTOSHOOT & PYSSEL

 

Efter en lugn morgon så körde dottern och jag en photoshoot. Ni ska få se resultatet.

 

IMG_6553

Fotandet är ett gemensamt intresse vi har. Hon har lättare att regissera mig än vad maken har och hon förstår hur jag vill ha det och hon vågar utmana mig i nya sätt att fota. Kanske inte så väldigt annorlunda, men det räcker med det lilla för att det ska bli nytt. Ni ska få se sen.

IMG_6596

Hon och  jag målade också det nya spaljestaketets baksida en andra strykning. Nu känner jag att hösten och vintern kan få komma utan att förstöra virket.

IMG_6597

Maken och jag har fixat med båten en stund också. Han har pysslat med trädetaljerna och jag har kört skumtvätt på de luddiga väggarna nere i förpiken (typ sovrummet för den oinvigde). Sen kom en barndomsvän till maken och fikade och badade en stund. Jag lyckades tagga ner efter allt fixande och läste en lång stund innan jag badade.

Nu ryktas det om långfilm. Ha en grym lördagkväll!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  mittgodastefinaste
  30 augusti, 2015 at 06:53

  Jag förstår precis hur du menar med det där när någon annan ska vara delaktig i fotograferandet!
  Skumtvätt åker upp på min lista med grejer som ska fixas!

  En fin söndag till dig!

  Kram Jenny

 • Reply
  Fru Sederblad
  30 augusti, 2015 at 08:44

  Åh, vad roligt! Väntar med spänning på bilderna.

  Kram!

 • Reply
  Lotta
  30 augusti, 2015 at 11:03

  Snyggt! Och visst är det kul med photoshop. Jag kör en ”light variant”, vågar mig på lite filter och så 😉

  KRAM

 • Reply
  PHOTOSHOOT - NYA GLASÖGON & SOLGLAJJOR - Gott för själenGott för själen
  11 februari, 2017 at 01:41

  […] berättade ju om dotterns och mitt gemensamma intresse och här är resultatet av vår photoshoot i helgen. Syftet var att få till ett par nya […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.