livet trädgård

Mera lättskött till trädgården

Denna vackra buske, som jag mera tycker ser ut som ett träd, är ännu ett tips på nåt lättskött i trädgården. Sibirisk ärtbuske är en tålig växt. Jag planterade den i en kruka i somras. Den fick stå kvar i krukan utomhus, mot en vägg, hela vintern. Den verkar ju må hur bra som helst. Även detta träd är vackert året runt, i dagsljus och solnedgång.

Just nu blommar den med små små gula blommor.

Förresten, ni har väl sett att jag fått en Facebook-knapp nedanför varje inlägg sen ett tag tillbaka. Den kan ni klicka på ifall ni vill *blink. Sen kan ni ju också klicka på Facebook-knappen i högerkolumnen för att vara säkra på att inte missa nåt inlägg *blink blink. När ni ändå är i farten så kan ni ju följa mig på Instagram @gottforsjalen så får ni ännu mera av mig *blink blink blink.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  nina
  23 maj, 2013 at 06:26

  Detta var ett bra tips. Är hela tiden ute efter det lättskötta. Man vill ju hinna njuta av sin trädgård också! Hihi!

  Kram till dig Lena

 • Reply
  Sara
  23 maj, 2013 at 08:57

  Allt med facebook och bloggar greppar jag inte riktigt men Insta – det greppar jag så jag letar upp dig där då! Kram Sara

 • Reply
  Prinsessorna på Bellevue
  23 maj, 2013 at 09:28

  What!!!!! Hur gammalt är detta sibiriska träd? Superfint och verkar växa så där atomfort som jag gillar… 🙂

  Kraam
  Petronella

 • Reply
  Villa Sjöhaga Hanna
  23 maj, 2013 at 09:30

  Tips på lättskötta växter kan man inte få nog av!! Tack snälla du!!! Stor kram till dig!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.