bygga nytt

VI PLOCKAR NER TORPET I BITAR

Vi har börjat plocka ner Torpet i bitar. Första lediga dagen för att riva Tvar igår och jag hade tänkt ta lite sovmorgon. Självklart vaknade jag 05.20! Surt.

Jag drog iväg till däcksfirman och fick på vintertassarna. Skönt att få det gjort. Det var visserligen 10 grader igår morse, men å andra sidan var det minus tre tidigare i veckan. Rätt som det är så kommer halkan och då vill jag inte ha sommardäck!

När däcken var bytta så passade jag på att köra genom biltvätten. Min värsta hatgrej! Såååååååå tråkigt! Kände mig stolt över mig själv att jag tog tag i det.

Åkte hem och fyllde på lite i magen och packade matsäck för lunch och middag, sen åkte vi till Torpet.

Vi har skruvat bort garderoberna i sovrummet och burit ner till garaget. Nästan hela köket är nerplockat i delar och inställt här i sovrummet. Vi har sålt köket och köparna ska hämta nästa helg. Vid åtta igår kväll kände vi oss nöjda med dagen och åkte hem för lite soffhäng innan det var dags att krypa isäng.

Nu på morgonen ska vi till kakelbutiken för att titta igen och kanske bestämma oss slutligen vad vi ska ha. Sen ska vi till banken för att fixa med byggkreditivet innan vi fortsätter riva.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  KICKAR IGÅNG EN NY ARBETSVECKA EN TISDAG - Gott för själen
  27 oktober, 2020 at 06:00

  […] ni vet så var vi båda lediga torsdag – fredag för att riva Torpet. Eller mer plocka ner det i småbitar. Och i lördags fick vi hjälp av en massa ungar och svärisar. Vi fortsatte sen själva på […]

 • Reply
  VI ÄR INNE PÅ SISTA TREDJEDELEN - Gott för själen
  19 mars, 2021 at 07:50

  […] Men det har faktiskt gått fort. Första veckorna fokuserade vi på att komma i ordning och att plocka ner Torpet bit för bit. Sen kom själva rivningen av hela huset. Strax därefter var det dags att planera för jul och […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.