bygga nytt inredning

VI ÄR INNE PÅ SISTA TREDJEDELEN

Sista tredjedelen. Tänk att vi denna vecka redan är inne på sista tredjedelen. Jag pratar om tiden i lägenheten. Från veckan då vi lämnade Torpet för att riva det och flytta till lägenhet, fram till att vi får flytta in i vårt nybyggda hus har två tredjedelar gått.

dan inne på sista tredjedelen i lägenheten!
Redan inne på sista tredjedelen i lägenheten!

Vi är förvånade över känslan av att det gått så fort. Vi trodde att det skulle kännas mycket mera seeeegt och längtigt. Men det har faktiskt gått fort. Första veckorna fokuserade vi på att komma i ordning och att plocka ner Torpet bit för bit. Sen kom själva rivningen av hela huset. Strax därefter var det dags att planera för jul och nyår. Och jag jobbade som en galning vid den tiden som vanligt.

Sista tredjedelen av tiden i huset är inne!

När vi trillade över på detta året så har vi finslipat våra val till huset och lagt tid på att ta in och diskutera offerter med hantverkare. Offerter för vissa avvikande tillval. Så tiden har gått fort!

Vansinnigt vacker kruka om ni frågar mig!
Vansinnigt vacker kruka om ni frågar mig!

I helgen kickar vi igång trädgårdsarbete. Vi har hyrt en grävmaskin för att gräva fram en elkabel, som visst låg på vårt ansvar och vi ska gräva för 40 meter häck. Vi (läs Andreas) ska gräva och jag ska stirra ner i marken. Förhoppningsvis hinner jag skrika tillräckligt snabbt när jag ser kabeln!!

Fredag och solen strålar från en klarblå himmel (även om bilderna är från början av veckan). Älskar när solen faller så vackert in i lägenheten. Tycker vansinnigt mycket om den vackra krukan som jag köpte förra året på blomsterhallen.

Andreas är ledig idag, men jag ska jobba några timmar innan jag tar helg. Vi har just lämnat hans bil för service nu på morgonen. Dags att sätta fart på jobbdatorn!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.