bygga nytt

VI HAR TYCKT LÄNGE ATT DET ÄR KLART SNART

Det är lätt att bli lurad på de där sista smågrejerna i alla möjliga situationer. Lätt att tro att det inte är så mycket kvar. Vi har tyckt länge att det är klart snart med tömningen av Torpet. Att det bara är lite kvar.

Är det klart snart?
Är det klart snart?

Så här såg det ut i vardagsrummet för en dryg vecka sedan. I dagsläget ser det inte riktigt ut så här. Soffbordet har vi tagit till gästrummet i lägenheten där en bäddsoffa står. Soffan på bilden är nerskruvad och väntar på en åktur till Återbruket. Gitarrerna är nerplockade och vinstället har hamnat hos svärisarna för att inte rosta i garaget.

Igår var Andreas ledig och kopplade loss tvättmaskinen och röjde runt på vinden. När jag sen kom dit efter jobbet så drog vi ut lite kablar ur väggen innan det var dags att åka hem för middag och soffhäng.

Köket såldes förra helgen och imorgon kommer någon att köpa tvättmaskinen (om planen håller). Badrumsskåpet, det bruna längst ner i bild, ska vi behålla så länge. Får se om vi hittar nån lämplig plats för det.

Idag kommer vi att lägga ett antal timmar på att komma närmare ”klart snart”. Ikväll kopplar vi av med en lite finare tvårätters för att känna att det är helgdag. Och imorgon tar vi nya tag igen.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Maria - Wikers Liv
  5 november, 2020 at 07:52

  Så sant… det är alltid mer än man tror… 😉
  Jag är inte avundsjuk på det ni gör nu, men att bygga nytt… SÅ himla kul ju! Blir lite sugen jag med haha… Gillar att ha såna projekt.
  Såg planlösningen på Fb idag. Så himla bra det kommer bli! Jättefint! Om det varit mitt hus skulle jag flyttat ingången till det stora badrummet, bara. Jag hade placerat den i anslutningen till sovrummet, klädkammaren.
  Jag har alltid velat ha så, men när vi byggde vårt hus så behövde ju två döttrar ha tillgång till badrummet på övervåningen och att ha två ingångar skulle bara bli krångligt om man skulle komma ihåg att gå och låsa från båda håll 😉 Så det blev ingen ingång dit från vår ”klädkammare”, men om vi någon gång bygger igen, så vill jag absolut kunna ha ett privat badrum i anslutning till vårt sovrum!
  Ska bli så himla kul att följa med i ert projekt! =)
  Kram/Maria

  • Reply
   Lena
   5 november, 2020 at 08:34

   Ja, det ska bli himla kul med nya huset. Faktiskt är det så att vi ska ha en ingång till klädkammaren från sovrummet vidare in i badrummet. Och det kommer att vara två ingångar till badrummet. Jag bara glömde skriva det i FB-inlägget.

 • Reply
  Ulrica
  26 november, 2020 at 11:31

  Jag är sjukt imponerad över allt jobb ni lägger ner – men vilken resa!!
  KRAM Ulrica

  • Reply
   Lena
   6 december, 2020 at 08:04

   Vi har verkligen haft en resa! Och jaa, mycket jobb har vi lagt på det där.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.