inredning umgänge

PÅSKEN GER SIG TILL KÄNNA MED UMGÄNGE OCH VILA

Påsken ger sig till känna på lite olika sätt här hemma. Dels har jag pyntat lite smått. Dels har vi långledigt. Och dels har vi lite umgänge bokat med våra respektive familjer.

Påsken ger sig till känna

En liten höns-/tuppfamilj på köksbänken, ett par vaser med ris är utställda och hallbyrån har fått ett par påskinspirerade saker. Det får räcka så. Ledigheten kommer att varvas med trädgårdsarbete och avkoppling. Och fixa för påskmiddag här hemma. Det är så påsken ger sig till känna här hemma.

Påsken ger sig till känna

Igår startade jag dagen med att åka till däckhotellet för att byta till sommarhjul. Sen fick gymmet besök av mig. När jag började mig ner för att plocka upp en 8-kiloshantel när jag var klar så högg det till i ryggen. Så retfullt för det var inte ens under en övning. Men hallå! 8 kilo! Det är ju inte ens tungt. Jag fick knappt på mig skorna när jag skulle därifrån. Att knyta dem var omöjligt. Efter liniment och vila så kändes det lite bättre. Bakade sen lite till påskmiddagen. Skönt att röra på sig lite. Efter nattens sömn och vila så känns det lite bättre. Men det är definitivt inte bra. Det blir inget grusskyfflande idag inte.

Och vet ni vad?! Elektrikern har kopplat in spabadet som vi fick i onsdags. Men det är så fascinerande med hantverkare. Jag slutar liksom aldrig förvånas trots att jag vet hur det brukar vara. Andreas pratade både med chefen/ägaren och med elkillen dagen innan och sa att han behövde ta med sig kabel XX verktyg YY och verktyg ZZ. Tror ni han hade det med sig?! Nä såklart inte! Så efter en kvarts besök, lite hummande och mumlande så drog han iväg. Kom tillbaka efter ett bra tag. Men sen gick allt vägen. Ikväll blir det invigning med champagne!!

Må bäst!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Ulrica
  15 april, 2022 at 09:28

  Åh, hoppas inte ryggen bråkar med dig alltför mycket :). Så fint pyntat, känns så DU!!
  Njut nu av bubblor av alla de slag ikväll..
  KRAM och glad påsk
  Ulrica

  • Reply
   Lena
   15 april, 2022 at 09:46

   Tack kära du! Jag hoppas på att bubblorna hjälper ikväll! 🙂 Kram och glad påsk

 • Reply
  Anna-Maria
  16 april, 2022 at 12:27

  Hoppas ryggen blir bättre! Inte kul när det hugger till sådär! Njut av spabadet! 🙂 Glad påsk!

  • Reply
   Lena
   17 april, 2022 at 07:02

   Tack! Nä, det är verkligen inte kul. Blir så frustrerad över att jag inte kan göra allt jag vill!

 • Reply
  PÅSKHELGEN ÖVERTRÄFFADE FÖRVÄNTNINGARNA - Gott för själen
  21 april, 2022 at 06:00

  […] hade precis gjort illa ryggen på gymmet så jag kunde inte bidra med så mycket. Men att fylla släpkärran med plast, kartong […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.