livet umgänge

Invigning ChopChop

Här är ett inlägg som tydligen inte blev publicerat i fredags, som det var tänkt.

Vi var bjudna på invigning av ChopChop. En asiatisk snabbmatsrestaurang. Jag glömde tyvärr kameran hemma så ni får hålla tillgodo med några snabba pics från luren. Tyckte lite synd om de för hantverkarna var försenade så de var inte riktigt klara när gästerna kom. Vi hade trevligt i alla fall. Pratade en lååång stund med kommunalrådet Anna Wiklund och kommunens marknadschef Arne Wåhlstedt. Sen minglade vi en lååång stund.

Invigning på ChopChop

Invigning på ChopChop

När det väl var dags att äta var jag så hungrig så jag glömde fota maten. Det var helt klart värt väntan för det var kanongott. Definitivt inte sista gången vi var där. Ligger bra precis intill E18 (bredvid Max hamburgare). Ett tips till er som är på resande fot är att stanna till där. Ni kan då också passa på att hoppa in till butiken intill, Pricey. En outlet för sportkläder. De har bl a Sebago, Peak och Musto. Riktigt bra ställe.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.