livet

LUCIAMORGON I TV-SOFFAN SOM VANLIGT

Det blev en luciamorgon i tv-soffan. Den traditionen har jag haft sen barnen var små. Med väldigt få undantag har jag bänkat mig den där mörka decembermorgonen för att ta del av årets produktion.

luciamorgon i tv-soffan

De luciadagar jag jobbat på jobbet har jag åkt dit efter sändningen. Idag har jag jobbat hemifrån så idag kunde jag börja jobba i tid ändå. Dessutom hade jag sällskap av Andras idag. Han jobbade också hemifrån eftersom hans bil var inlämnad på service.

Så mysig tradition det där. En tradition som jag som sagt haft i många år. När jag missade morgonsändningen för två år sen, trots att jag var vaken, så blev jag sjukt besviken! Och 2018 valde jag tydligen att hoppa över. Men i övrigt tror jag inte jag missat nån gång på 30 år eller nåt. Först tassa upp för att äta frukost och sen fixa lite extra kaffe och pepparkakor och ibland en lussebulle.

Årets luciasändning var så bra. Jag njöt hela timmen. Riktigt hög kvalitet på allt från kören, till musiker och fotograf. Bland det bästa, om det inte var det bästa till och med. Minns inte riktigt.

luciamorgon i tv-soffan

Adventsljusstaken på tv-bänken bidrar till stämningen. Efter luciamorgon i tv-soffan blev det en arbetsdag framför datorn, med avbrott för en lunchpromenad. En frisk lunchpromenad kan man säga. Det var väl sisådär 10 minus eller nåt. Efter arbetsdagens slut blev det ett gympass och middag.

Idag och ikväll blir det trevligheter med jobbet. Först avtackningsfika för en som går i pension efter dryga 40 år på företaget! Det övergår sen i en aw och sen julbord och show på Wallmans salonger. Det blir nog en riktigt trevlig eftermiddag och kväll!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.