livet

SISTA VÄRMANDE STRÅLARNA MÅSTE NJUTAS

De sista värmande strålarna så här på höstkanten vill jag ju gärna passa på att njuta av. I fredags var det en superhärlig dag, men tyvärr var det såklart arbetsdag. Jag passade på att ta ut jobbdatorn för att få lite sol på näsan.

sista värmande strålarna

Jag fixade mig en kopp kaffe och satte mig i fåtöljen. Ja, okej då, det blev en kort stund. Väldigt kort. Solen stod alldeles för lågt så det var bara jobbigt att se nåt på datorn. Så det blev mest fika innan jag gick in i kontorsgrottan igen. Jag hade laddat fåtöljerna med dynor och plädar ifall vi skulle hinna sitta ute efter jobbet, men innan bad och tacofredag. Men nä, det blev inte så. Det blev bad direkt istället.

I tisdags var Andreas hemma tillfälligt mitt på dagen, innan han åkte iväg på tjänsteresa, så vi passade på att äta lunch tillsammans. Det var så skönt att vi kunde sitta ute och även då njuta av det sista värmande strålarna.

Idag fyller min dotter år. Det kommer att bli uppvaktning vid senare tillfälle. Veckan är väldig intensiv för vår del och även hennes del.

Ha det gott!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.