livet

TACOFREDAG – DET VAR LÄNGE SEN SIST

Kan man ha tacofredag när man är 50+ och inte har några ungar hemma längre? Hur som helst så hade vi det igår. Det var fredag och vi åt tacos. Det var riktigt länge sen.

tacofredag

När vi var i matbutiken senast så kom Andreas på att vi skulle äta tacos. Ja, varför inte. Det är ju gott ju. Och det var riktigt länge sen. Sagt och gjort. Vi köpte hem allt som behövdes.

tacofredag

Efter ett dopp i bubbelkoppen en knapp timme så satte jag igång att hacka alla dessa saker som hör till tacosen medan Andreas fixade med poolen och satte igång en brasa. Mmmm, vad gott det var. Som tur var hade vi en varsin öl i kylen som vi kunde dricka till. Det passar ju liksom bäst med öl till tacos tycker jag.

Så ja, jag svarar på min egen fråga. Man kan ha tacofredag trots att man är 50+ och inte har några ungar hemma längre. Eller ja, okej då. Jag är mera 60- än 50+, men Andreas är fortfarande 50+. Så även när man är 60- så kan man äta tacos 🙂

Idag är målet att skyffla av ett lass jord från släpkärran och kärra ut det i entréplanteringen. Och sätta några plantor vi köpte i veckan. Och sen står jag, eller vi, i stand by för att hjälpa dottern med mera flyttstök.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  1 oktober, 2022 at 06:53

  Så där brukar vi också känna, att ”kan man äta tacos när man inte har ungar hemma”, haha, men vi får ryck ibland, i perioder, då vi tycker att det är gott med tacos! Perfekt så här på hösten!

  • Reply
   Lena
   2 oktober, 2022 at 09:17

   Hehe, samma känsla då. Skönt att vi inte är ensamma 😉

 • Reply
  Butta
  1 oktober, 2022 at 10:38

  Jomenvisst är det gott!😋

  • Reply
   Lena
   2 oktober, 2022 at 09:17

   Ja, det är ju det. Väldigt gott! 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.