hälsa & friluftsliv

Skrattar så tårar och smink rinner

För massor med år sedan jobbade jag tillsammans med en kvinna som ofta använde ordspråk. Väldigt ofta, till och med. Dessutom alltid felaktigt. Det var otroligt roligt och jag visste inte hur jag skulle dölja att jag höll på att skratta ihjäl mig. Åtminstone varje helg kunde jag berätta Veckans Berit (vi kan kalla henne Berit).

Här kommer en Veckans Berit:

Berit hade varit på klassträff i sin hemstad, sisådär 40 år efter nians avslutning. Tillbaka på jobbet berättade hon om hur kul det var att träffa alla. Särskilt Kerstin. Hon och jag hängde ihop som hö och halm.

En annan Veckans Berit:

Berit hade jobbat länge på företaget, där jag jobbade. Vi pratade om marknadsföring och hur man hade expanderat. Hon berättade att man inte hade behövt göra reklam för att få mera kunder utan det har spridit sig som vatten på ringarna.

Klematis från i somras

Klematis från i somras

Det påminner om en sajt vi hittade för många år sedan och som fortfarande finns kvar. Ullas språk är så otroligt roligt. Jag skrattar så tårar och smink rinner! Varning för att läsa på jobbet (om du nu har smink där)! Ni kommer inte ha något smink kvar.

Tänk så härligt att skratta så man får ont i magen och ögonen tårfylls så man inte ser något. Det är gott för själen om något.

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  inner-outerbeauty.com
  3 april, 2012 at 09:32

  Haha det var faktiskt riktigt kul! Humor är viktigt i livet! Ha det bra!

 • Reply
  Svägerskan
  4 april, 2012 at 08:33

  Underbart med kollegor som ”Berit”! 😀

 • Reply
  Svägerskan
  4 april, 2012 at 08:39

  Shit pomfritt , nu har jag inge smink kvar!
  Nej, jag lydde inte …. jag läste Ullas språk på jobbet! Jösses vad roligt! 😀

 • Reply
  Fru Sederblad
  5 april, 2012 at 09:49

  Berit… alltså… alla borde ha en Berit på jobbet för att liva upp tillvaron… Ha, ha! Shit, vad roligt!!

 • Reply
  Olle Bogren
  7 oktober, 2012 at 11:34

  Hej!
  Mitt namn är Olle Bogren och det är jag som samlat på ”Ullas språk” och skickat till Yttermera… Jag har slarvat bort ”samlingen och undrar nu om du möjligtvis har den kvar. Yttermera har ju lagt ner 🙁

  • Reply
   Lena
   7 oktober, 2012 at 11:54

   Hej Olle! Vad tråkigt att de lagt ner!Det hade jag missat. Tyvärr har jag inte något hos mig. Ska prata med maken så får vi försöka minnas tillbaka. Kanske kan vi komma ihåg några fraser. Mailar dig i så fall.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.