hälsa & friluftsliv

MORGONTUR I KRISPIG HÖSTLUFT

I morse tog jag mig en morgontur i krispig höstluft. Det var bara fyra grader då jag kom upp så jag fick dra på mig lite extra för att inte frysa.

Morgontur

Älskar känslan när jag svänger in på den här grusvägen och solen skiner. Som ni kanske märkt så stannar jag nästan alltid här för att fota. Som om jag vill föreviga känslan just här.

Allt känns så mycket lättare när solen skiner och man tagit sig ut på en runda.

Morgontur i krispig morgonluft
Morgontur i krispig morgonluft

Än så länge vacker grönska!

Gamla grusvägar ger en speciell känsla. Love it! Det är liksom lite mjukare och snällare än hård asfalt. Asfalt har ju såklart sina fördelar och vi bor ju i ett villaområde med asfalt, men jag uppskattar att jag har grusvägar inom räckhåll.

Lite kul är det allt med de långa skuggorna, hehe. Här är gång-/cykelvägen mellan vårt hem och golfbanan. Gillar att den också är grusad.

Morgontur

Nu har jag ätit frukost och skrivit det här inlägget. Dags att hoppa in i duschen och så småningom dra på arbetskläder. Först blir det en sekond breakfast med Andreas, när han väl vaknat. Sen ska vi försöka att vara ute så mycket som möjligt. Finns alltid nåt att göra.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.