livet

EN BÄTTRE HÖSTDAG ÄN JAG VÄNTAT MIG

Jag fick verkligen en bättre höstdag än jag väntat mig. Jag hade egentligen inga förväntningar alls på dagen. Hoppades bara på uppehållsväder så att vi skulle kunna vara ute. Och det blev det kan man ju säga. Solen strålade från en klarblå himmel stora delar av dagen.

Höstdag

Började morgonen med en löprunda och sen var det trädgårdsarbete till stor del. Jag förberedde lite för hösten, rensade ogräs i köksträdgården och klippte ner gräslöken. Och plockade bort alla utblommade blommor och torra löv från krukorna. Sommarblommorna är faktiskt riktigt fina ännu.

Sen satt jag i solen och påbörjade en grov budget över allt som vi har kvar att köpa och fixa med. Typ matbordsmatta, soffbordsmatta, gästsäng, uterum, terass med tak vid groventrén, kanske spabad. Mera förvaring i tvättstugan, wic’en och gästrummet Hallförvaring och klädhängare, fåtöljer, utemöbler x 2. Bland annat! Jag kan ju säga att den listan inte slutade på tvåsiffrigt! Vilken tur att jag alltid tar ordinarie priser i mina beräkningar och sedan ofta köper begagnat. Då har man ju helt plötsligt tjänat en massa pengar, hehe. Jaja, skönt att kunna njuta av solen och samtidigt göra lite nytta i alla fall.

Jag körde också ett antal skottkärror med grus (bärlager) till trädäcksbygget medan Andreas krattade ut gruset, mätte höjder med lasern och satte reglar.

En bättre höstdag
En bättre höstdag

Vi åt en tidig middag för att kunna sitta ute och sedan tog vi ett glas vin i fåtöljerna i kvällssolen. Så himla mysigt! Men fy vad kallt det blev då solen försvann bakom molnen.

En bättre höstdag

Vi tog vårt pick och pack och flyttade in. Andreas tände en brasa medan jag plockade fram en ostbricka och lite vin.

Även denna morgon startade jag med en löprunda. Jamen jag vaknade vid fem och kunde omöjligt somna om. Strax före sju gav jag upp och tog ett träningspass. Det känns iallafall som väl investerad tid.

Snart ska jag ner på stan för att uträtta lite ärenden. Sen ska jag försöka beta av den digra att-göra-listan jag har i huvudet. Det blir nog en tidig sänggång ikväll för min del.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.