livet

NÄSTAN ALLT ÄR KLART INFÖR JULEN

Så skönt att nästan allt är klart inför julen. Jag brukar alltid vilja göra det jag kan långt innan jul. Handlar gärna klart alla julklappar i november och bakar gärna i god tid också.

nästan allt är klart

I år har allt blivit fördröjt eftersom vi var bortresta två veckor under hösten. Men nu så är i princip allt klart. Vi har saffransbröd (mitt eget recept här) och saffransbiscotti utan nötter (mitt eget recept här). Igår handlade vi klart all julmat förutom färskvarorna och idag betade vi av systembolaget för både jul och nyår. Så skönt! Så onödigt att trängas med en massa folk när man inte behöver. Och julklapparna är färdiga. Bara inslagningen kvar. Det känns bara mysigt!

I helgen ska vi nog bara ta det lugnt och pyssla lite. Klä granen ikväll kanske. På lördag eftermiddag och kväll ska vi fira årsdag som vi hade i veckan med en trevlig middag på stan. Roligare att fira på helgen.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  18 december, 2021 at 10:57

  Bra jobbat! Saffransbiscotti låter gott! Vi är inte så bra på förberedelser, men har lite pynt i alla fall 🙂 Ska snart bestämma vilken dag vi ska träffa vem och sånt där 😉

  • Reply
   Lena
   19 december, 2021 at 07:42

   Tack! Men just saffransbiscotti går väldigt fort så det är ingen större bedrift. Men jag förstår att inte ni prioriterar sånt så mycket tid som ni måste lägga på er fina blogg!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.