livet

HEMMALUNCH MED FIN BLOGGVÄN

 

Jag kom på att jag alldeles glömt bort att berätta om min hemmalunch med min fina bloggvän. För nån vecka sen blev det äntligen av.

 

Karin och jag hade pratat länge om att ses igen. Hon bor en bit bort, men jobbar i Enköping så det har varit rätt lätt att ses. Vi har setts ett par gånger tidigare. Jag har länge tänk att jag ska bjuda hem henne på lunch, men ni vet hur det kan vara… jag tar det sen… Men nu visste jag att hon skulle sluta jobba i Enköping så då fick jag en extra skjuts.

 

Den där söta vita vasen med blomskottet från en Palettblomma hade hon med sig. En väldigt passande ”bloggblomma”. Ni vet en sån där blomma som är het i bloggvärlden, en som nästan varenda bloggkotte har (utom jag då, innan) 🙂 Som hos den här bloggerskan. Haha, snacka om att gilla Palettblommor! Nu står den där i vatten tills den fått lite rötter. Den blev så fin där mellan ljuslyktorna och de grå krukorna. Det är förresten de krukorna jag yrade om för ett tag sen, som jag fick av dottern. Nu har jag klämt ihop det lite för fotot, så det kanske ser lite trångt ut, men jag looovar. Det är jättefint 🙂

Hur som helst, vi hade en jättetrevlig lunch. Vi har många gemensamma beröringspunkter så vi har haft lätt att prata redan från första dejten. Och har ni inte kollat in hennes blogg så tycker jag absolut att ni ska göra det. Underbara bilder och ett fantastiskt sätt att hantera texter. Hon får fram en känsla på ett alldeles särskilt sätt som jag tilltalas av mycket!

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Maria
  6 september, 2017 at 08:42

  Vad trevligt det låter. Palettblomma tror jag bestämt att även jag har. Som jag fått av en väninna men visste inte det var så hett. Nu får jag börja vårda dem ömt. 🙂
  Kram
  Maria

 • Reply
  Karin
  6 september, 2017 at 06:10

  Meeeen tack för de fina orden om mina bilder och funderingar kring dem. Ja du, vi kunde ha suttit där och pratat resten av eftermiddagen… 🙂 Kram

 • Reply
  BLOGGDEJT OCH KÄNDISSPOTTING - Gott för själen
  29 november, 2019 at 05:30

  […] hade Karin både tid och lust. Det var lite drygt två år sedan vi sågs senast. Då var det en lunch hemma hos mig. Hon har flyttat tillbaka till stockholmsområdet från Enköpingstrakten, och jobbar i storstan, […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.