livet

ATT BJUDA PÅ SIG SJÄLV

Fick en länk av sonen. Vilken skön energi och självdistans de har, de där studenterna! Jag önskar ibland att jag var ung och pluggade. Jag var närmare 40 när jag började plugga, så jag deltog inte i den där typen av studentliv. Nu har jag fått följa det på nära håll när bägge sönerna pluggat/pluggar. De har så himla kul!

http://www.youtube.com/watch?v=TI6UYezkbkc

För att inte tala om de här fyra härliga brudarna. De åkte till Turkiet i morse. De ska hitta på en massa tok och bli stora i landet på en vecka. Ska bli så kul att följa deras galenskaper!

Befriande med folk som bjuder på sig själva. Mer sånt.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Bromans Bravader
  24 maj, 2012 at 09:48

  Hi hi, kul. Men vad föreställer han?
  Kram

  • Reply
   Lena
   25 maj, 2012 at 05:21

   Han föreställer en figur i ett Nintendo-spel. Minns inte vad den heter.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.