livet

JAG SNODDE IHOP LITE FREDAGSMYS

Efter ännu en riktigt intensiv vecka på jobbet så var behovet stort av avkoppling och fredagsmys.

När jag kom hem testade jag att göra en drink av min gin som jag köpte för typ två år sedan. Den har stått oöppnad sen dess, haha. Jag såg Marias drinktips för ett tag sedan och tänkte att jag måste testa. Lite förenklat dock eftersom jag inte orkade fixa lullullet. Och citron hade vi inte ens hemma.

Jag bytte snabbt om till mjukisarna, tog på en varm jacka och gick ut med drinken. Den var riktigt god. Men nä, det gick inte att ”lura” A att gilla den. Han tog en wirre istället. Gin är inte hans grej helt enkelt. Jippie, då får jag ha flaskan för mig själv 🙂

När drinken var urdrucken fixade vi lite italienskt. Vi brukar ju oftast äta det ute på picknick, men det har inte funnits tid till det på ett tag. Så det fick bli inomhusmat istället.

Kokade färgglad pasta, som vi köpte på Martinas i Uppsala (som tyvärr gått i konkurs) och blandade med pesto. Och sen fyndade jag i kylen lite soltorkade tomater och fetaost. Till det drack vi ett rött som vi köpt på Kiel-färjan. Trots att det bara kostar 69 kr så är det så vansinnigt gott. Smakar absolut inte ”billighetsvin”.

Åt och pratade en stund innan vi flyttade till tv-soffan. Tittade på Idol, faktiskt. Det har jag inte gjort på en evighet sen. Men igår var syrran och hennes dotter där på plats, så då ville jag se programmet. Vi fick till ett riktigt bra fredagsmys igår.

Nu ska jag åka ner på stan och hämta ut nya glasögon. I eftermiddag ska vi åka till mamma och pappa i Uppsala. Mamma fyller år idag och har kalas.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  5 oktober, 2019 at 02:41

  Mysigt och gott! Önskar en fortsatt fin helg! 🙂

 • Reply
  Sallys hus
  17 oktober, 2019 at 08:21

  Så mysigt det låter…;)

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.