livet

INTE FÖRST PÅ BOLLEN & HELGPLANER

Man kan ju inte direkt säga att jag är först på bollen. Ni har säkert hört låten på radion, men har ni sett de här grymma musikerna?! På med ljudet och kolla in det här. Över 107 miljoner visningar får tala sig självt.

 

Nu har vi en låååång helg framför oss. Så skönt att få lite gjort. Och som jag har väntat på de här dagarna. Hoppas på att ett mindre, men långt, projekt ska bli klart. Men det största av allt är att vi ska börja sätta råkantsten och marksten på garageuppfarten. Vi får se hur långt vi hinner. MEN roligast av allt är att jag ska på 40-årsfest hos en f d kollega på lördag. Vad ska ni göra i helgen?

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Maria på inredningsvis.se
  16 maj, 2012 at 04:36

  Härlig blogg du har:) fina pics överallt.
  Har du twitter och FB, för att följa dig???

  Vill du ha inrednings inspiration, då kan du kolla in min blogg:)
  ha en kanonvecka.

  LOVE Maria på inredningsvis

  • Reply
   Lena
   16 maj, 2012 at 04:59

   Vad glad jag blir! Jag har FB sedan igår faktiskt 🙂 – facebook.se/gottforsjalen

   Har inte hunnit få till någon FB-knapp ännu.

   Jag tittar gärna in till dig igen. Ha en skön helg!

   Kram Lena

 • Reply
  Stina
  17 maj, 2012 at 01:14

  Den där låter är häftig när de spelar så där.
  Jag ska vara hemma i helgen och ta det lugnt.:-) Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.