umgänge

Party!!!

Whohoho! Har fått en inbjudan till 40-årskalas. Inte vilket kalas som helst. Utan ett party med bubbel, middag, discokula och skaka rumpa och hela köret! Det händer inte allt för ofta att folk har fest när de fyller jämnt. De flesta orkar inte/vill inte/har inte råd/prioriterar annat. Det är givetvis också helt ok. Misstolka mig inte nu. Alla gör som de vill. Men jag tycker att det är desto roligare att blir bjuden på fest.

PARTY!

PARTY!

Någon har ansträngt sig att tänka ut innehållet, tänkt ut vilka hon vill bjuda och gjort iordning förtryckta inbjudningskort. Vill hitta en riktigt fin present. Framför allt med tanke bakom. Åh vad roligt att se fram emot!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Lisa
    30 mars, 2012 at 10:41

    Lena, TACK vad gullig du är. Det här inlägget vill jag dela som länk på Facebook. Hur gör man? Kram.

    • Reply
      Lena
      31 mars, 2012 at 08:17

      Bloggen är så ny att jag (sönerna) inte hunnit fixa allt ännu. Jag har visserligen lyckats göra mycket själv, vilket jag är ohyggligt stolt över, men en stor del måste framför allt äldsta sonen göra. Han har jättemycket att göra just nu så jag räknar med att framåt maj är allt på plats. Jag såg att du lagt ut länken till inlägget på fejjan ändå. Kul! Kanske det leder till några nya läsare 🙂 Välkomnas!

      Kram Lena

  • Reply
    Lisa
    30 mars, 2012 at 10:57

    Så roligt att du blev så glad och även uttryckte det. Uppskattas mycket ska du veta Lena. Kram.

  • Reply
    Inte först på bollen & helgplaner | Gott för själen
    16 maj, 2012 at 04:32

    […] på garageuppfarten. Vi får se hur långt vi hinner. MEN roligast av allt är att jag ska på 40-årsfest hos en f d kollega på lördag. Vad ska ni göra i […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.