livet

”@£$#¤%&/() bil!

Fick en kul present (NOT!) imorse. Hade åkt några meter på väg mot jobbet när plötsligt servostyrningen gav upp. Körde sakta till verkstaden och var rätt svettig när jag kom fram. Tänk när ingen bil hade servo förr i ti’n. Ojoj. Verkstadskillarna tog in bilen direkt och konstaterade att det var fläktremmen som gått av = ingen servo, ingen laddning, ingen vattenpump, ingen kylning. Verkstadschefen kom ut med en bekymrad min och sa ja, det här kommer att ta 2,5 timme att plocka isär, och sen måste vi byta x och när vi ändå har det isär så byter vi y. Så det kommer att gå på knappt 5 tusen, om vi inte hittar mer saker som gått sönder vill säga… Känns kul såhär två dagar innan semestern, eller inte.

När jag surat en stund, och sagt alla svordomar jag kan, så kom jag fram till att det är ingen idé. Det har ju ändå hänt. Och det är ju faktiskt tur att jag inte kommit längre, typ 6 mil som det är till jobbet, eller att vi befann oss i Dalarna med husvagn på släp och vi fick bärga. Det hade kostat mera.

Må bäst!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Helenasenklavardag
  5 juli, 2012 at 07:33

  Tur att du ändå kan se det lite positivt mitt i bedrövelsen! Bilar ska rulla inte krångla!
  Ha det gott i allafall! Kram Helena

  • Reply
   Lena
   7 juli, 2012 at 08:11

   Ja, jag jobbar på det hela tiden 🙂

   Kram

 • Reply
  Suss
  5 juli, 2012 at 09:48

  Ja man får väl se det så positivt som möjligt men bilar är inte roliga att lägga en massa pengar på!
  Härlig blogg du har!

  Kram Suss

  • Reply
   Lena
   6 juli, 2012 at 05:30

   Välkommen till mig och välkommen tillbaka.

   Kram

  • Reply
   Lena
   7 juli, 2012 at 08:11

   Nä, fy. Men kör mman 3000 mil om året så behöver man inse att det händer grejer. Tyvärr.

   Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.