livet

SOMMAREN KOM TILLBAKA FÖR ATT CHARMA OSS

Sommaren kom tillbaka tydligen. Det måste ju vara för att säga förlåt för allt. Förlåt för sommarens bristande sol. Som att den vill säga ”jag kommer tillbaka för att charma er”.

Hur härligt är inte det! Även om vi såklart jobbar så har man ju ändå fika- och lunchpauser. Och kvällarna såklart.

Och även här inne känns det lite som att sommaren kom tillbaka. Den här otroligt fina buketten köpte vi på Trädgårdsdagen i helgen.

Sommaren kom tillbaka

Eftersom vi inte har en tillstymmelse till att plocka blommor i trädgården så blir man ju extra glad över att ha en sån här på matbordet.

Sommaren kom tillbaka

Som tur är så har jag inte jobbat så vansinnigt långa dagar under denna månads bokslut så jag har kunnat vara ute och fixa lite. Har brottats med stora stenar för att jag vill få dem på plats till ett av mina projekt. Och jag har kört vinkelslip så glöden sprutade. Så kul! Kapade av armeringsmattor till rätt mått så att jag ska kunna använda en av dem tillsammans med de stora stenarna. Och de andra två ska användas till det här projektet.

Sommaren kom tillbaka

Får se hur mycket vi hinner njuta av att sommaren kom tillbaka under resten av veckan. Härligt att ha många möjligheter i alla fall. Vi har en hel del kvar i trädgården som vi skulle vilja hinna med innan vintern. Men vi tar en dag i taget. Allt vi hinner är en bonus.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.