hälsa & friluftsliv

GOLFTRÄNING

Klubbhuset på Orresta golfklubb

Klubbhuset på Orresta golfklubb

Efter en lugn morgon tog vi sonen med oss till Orresta Gk mellan Västerås och Enköping. Det har aldrig gått så fruktansvärt dåligt som det gjorde idag. Det började med att jag konstaterade när vi kom fram att jag glömt golfskorna hemma och blir på dåligt humör. Slår bollen ut i högt gräs där det var blött. ”Förstör” mina vita gympaskor med blött geggigt vatten. Blir på ännu mer dåligt humör. Och dåligt humör och golf hör definitivt inte ihop.

 

Dessutom kom vi ju iväg så sent så det var egentligen lunchdags när vi kom dit. Och som ni vet, får jag inte något i magen när jag behöver något i magen så växer hornen. Jag lovar. Ja, ni kan ju tänka er. Men jag försökte göra mitt bästa för att bita ihop. Det gick lite bättre när jag fick en banan och en kopp kaffe.

 

Min putter i en inte alltför snygg vinkel. Inte lätt att fota samtidigt.

Min putter i en inte alltför snygg vinkel. Inte lätt att fota samtidigt.

Nu är det ju så här att inget ”#¤%& dåligt humör i världen ska få stoppa mig, så på’t igen ba’! Det kan bara gå bättre nästa gång. Och vet ni vad, jag tror maken stoppar en chokladbit i fickan till nästa gång. I rent självförsvar 😉

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Helenasenklavardag
  24 juli, 2012 at 09:57

  Ja det lät inte så kul! Du får sätta dig och fika efter banan, men om maken känner dig väl vet han vad du behöver! Lycka till nästa gång!
  Kram Helena

 • Reply
  room of karma
  24 juli, 2012 at 10:22

  Här kommer ett litet flyttkort från mig. Har flyttat bloggen room of karma till roomofkarma.se. Där finner du mig nu mera:)♥ Välkommen!

  kram CC

 • Reply
  mammaxtre
  25 juli, 2012 at 05:26

  Så trist att glömma skorna, det var där allt elände började 🙂

  Åh nu fick jag en längtan ut på banan. Jag tänker när jag läser ditt inlägg att kiosken som ofta finns vid något hål på varje bana, är underskattade. de behövs verkligen 🙂

  Ha det gott

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.