hälsa & friluftsliv

TJOHOOO, FULL AV ENERGI

 

Typ så här känner jag mig. Så skön känsla att känna sig lugn men ändå full av energi.

 

Efter ett träningspass känner jag mig som den här tjejen på väggen på gymmet. Flygande lätt. Åtminstone i huvudet. I verkligheten går jag hem på stapplande stela ben. 🙂

 

Försökte mig på en bild in action, hehe. Övningen är inte riktigt så här. Jag håller en 18 eller 20-kilosvikt med båda händer och gör knäböj. Sorry för dåliga mobilbilder.

 

Efter ett pass är det sååå gott att ta en smoothie. Det blir liksom, pliiing, i huvudet när drycken och endorfinerna rusar runt i kroppen.

I morse lyckades jag sova ända till nio. Det blev visserligen sent igår kväll, men det brukar inte vara nån garanti för att jag ska kunna sova länge. Men imorse funkade det som sagt. Tyvärr så brukar lång-sovning också innebära att jag känner mig helt bombad i skallen första timmarna.

Men nu så. Nu är jag på banan. Träningsvärken vittnar om en skön timme igår, sömnen gav mig vila och nu har jag kommit igång.

A tog en prommis hem med hunden lite i förväg i förmiddags medan jag har städat och plockat lite. Dags att plocka ihop och åka och handla lite. Det ryktas om att det ska tillagas en kråka till kvällen.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ulrica
  3 februari, 2019 at 08:15

  Tillaga en kråka?! Det lät ju spännande :).
  Du motiverar verkligen till träning när du säger att du får sån energi!! Jag har tagit mig i kragen och bokat ett pass till på tisdag kväll, och jag ska verkligen göra allt jag kan för att inte banga i sista sekund.

  Ha en toppensöndag, vännen.
  KRAM

  • Reply
   Lena
   9 februari, 2019 at 09:02

   Härligt att jag inspirerar! Hoppas du kom iväg och fick lite energi du också!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.