resor - långa & korta

Nockad av maten

 

Som vissa av er känner till så måste jag bli nockad av mat om jag över huvud taget ska tänka på vad jag äter och om det var gott eller inte. Det här blev jag nockad av. Jösses vad gott det var. Det är något slags tillbehör till grillat. Någon aubergine-tomatsås-basilika-parmesanost-grej.

 

Gratinerad aubergin

Gratinerad aubergine

Vackra utblommade pionblommor i en skål

Vackra utblommade pionblommor i en skål

Efter middagen bjöds det på bad i den vedeldade tunnan. Det var så ljuvligt efter många timmar i bilen denna dag.

 

När det var dags att lägga sig hade temperaturen sjunkit till 8 grader. Men hallå, det är juli, och vi befinner oss i Uppland. Jag undrar, har någon snackat med de där vädergubbarna att det är inte okej med ÅTTA grader i juli.

I nästa inlägg berättar jag om en dag i Öregrund och ett underbart avslut av dagen.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Heléne
    19 juli, 2012 at 09:33

    Urk. Åtta grader. Inte ok.

    Men det ska bli bättre (tror jag). Vi får hoppas på det.

    Kram

  • Reply
    Helenasenklavardag
    19 juli, 2012 at 10:49

    Rena höststämningen! I morse var det kallt som skruttan hua!
    Har du receptet till den där maten som nockade dig?
    Kram Helena

    • Reply
      Lena
      19 juli, 2012 at 09:06

      Ska försöka fixa receptet.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.