hälsa & friluftsliv

Löpning är bra för själen

Så där då var första arbetsveckan efter semestern avklarad. Startade som vanligt fredagen med en löptur. Hade tur att det började regna först när jag hade några meter hem. Jag har sagt det förut och säger det igen, varför gör jag inte det oftare. Jag mår ju så bra av det.

Och varför tjatar jag om det. Jo, för att hoppningsvis inspirera dig som inte riktigt kommer igång. Jag lovar att även du mår bra av det. Man måste inte springa en mil tre dagar i veckan, eller ens fem km två gånger i veckan, om man inte vill. Jag springer inte alls speciellt långt. Ta det på din nivå. Det viktigaste är att du gör något som bättrar på konditionen. Löpning är bra för själen. Min själ. Förmodligen också din.

Nu rustar vi för pappas 70-årskalas imorgon.

Ha en fin fredagkväll!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Milla
  3 augusti, 2012 at 09:37

  Jag håller verkligen med dig här, kunde varit jag som skrivit detta…. ATT det ska vara så svårt att komma ut. jag är helt hopplös med det, och under en lång sjukskrivning hemma nu har jag kämpat med dessa ”ut-demoner” åtskilligt. Men nu så, några rundor denna vecka, och sprungit en hel del av den, känns toppen – och mest för knoppen! Tänk om man kunde ha den där startknappen att trycka på så är man igång bara utan en massa svepskäl…. kram Milla

 • Reply
  Bian
  4 augusti, 2012 at 07:47

  Gratta din pappa från mig.

  • Reply
   Lena
   4 augusti, 2012 at 08:07

   Tack, det ska jag göra!

 • Reply
  BeA - Ett Ord på Vägen
  5 augusti, 2012 at 09:55

  Ja Lena, löpning är som bomull för själen! Vi har sprungit varannan dag hela semestern…ja ibland har det gått tre dgr mellan… Men vi har hållit i!!!
  I morgon är min första arbetsdag … du har jobbat en vecka redan!
  Dags att vända siffror hit och dit… och in med momsen före den 12:e…
  Ha en fin vecka och jogga på!!!
  Kram BeA

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.