hälsa & friluftsliv

Golf-fadder-runda

Orresta golfklubb

Orresta golfklubb

Klockan stod på 6 imorse. Möttes av regn när vi kom upp. Hade vi inte kunnat boka in ett annat tillfälle? Men, lite regn stoppar inte en golfare. Vi hade stämt träff med en fadder, Carin Lewenhaupt, på Orresta golf, för vår första fadderrunda. Hon har dessutom erbjudit sig att gå med på vår andra runda. Fantastiskt generöst. För min del har det inte gått bättre än det gjorde idag. (Maken vill nog helst inte att jag berättar hur det gick för honom) 😉

Dessutom kan tilläggas att det var uppehåll precis de två timmar vi gick och hann till och med fika ute, innan det började regna igen. Nu är vi ett steg närmare vårt gröna kort.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.