livet

Vad blir det för mat?

”Vad ska jag laga för mat”?
”Kyckling”
”Med vad och hur då”?
”Ta nå’t bara”

Men alltså, hallå. Laga mat utan recept. Hur ska jag då veta hur det ska smaka och hur det kommer att smaka?!

Men jag ”tog nå’t bara”. Några charlottenlökar som jag stekte i en hel del smakrik olja, i med strimlad kyckling och på med salt och massor med chili/lime-krydda. När jag på nåt sätt tyckte att det såg tillräckligt stekt ut så hade jag i en liten burk creme fraiche och en hög hackade örter. Serverade med ris och grönsaker förstås. Jag tyckte till och med själv att det var riktigt gott. Gästerna (mannen och sönerna) tyckte det var gott. Och jag frågade inte ens utan de sa det frivilligt.  Det tar sig:-)

PS – Bea, ser du vad fint jag arrangerat bilderna. Och, ser du kladdet på spisen bakom. Hahaha.

Må bäst!

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  BeA - Ett Ord på Vägen
  21 september, 2012 at 06:47

  HAHAHAHAHa…. UNDERBARA DU!!!! Men shit… jag sitter precis här och bara suckar med hakan i handen… Har du hört reklamen på radion.? Du vet mamman och pappan svarar på alla frågor om hur långt det är till månen, och hur länge man kan hålla andan och vem som har världens längsta näsa etc etc… sen SEN kommer den där frågan : – Vad blir det för mat???
  Men ojojoj… jag blir lika dan… eehhh…tjjjaaaaa… hmmm….
  Ikväll har det inte blivit fredags mys… och jag skäms… vi har ätit mackor… FÅR MAN DET??? En fredagkväll??? Det ser och låter jätte gott det du gjort! Ha en fiiin fredagkväll kära roliga quinna!!! <3 Kraaam

  • Reply
   Lena
   21 september, 2012 at 07:41

   Ja, den reklamen är så bra. Från Coop har jag för mig.

   Kul att kunna ge någon ett gott skratt bara genom att bjuda på sig själv. Känns bra 🙂

   Ha en härlig fredagkväll du också!

   Kram

 • Reply
  creando
  21 september, 2012 at 10:35

  Det bästa tycker jag, när man bara slänger ihop något. Jag tycker det är jobbigt att följa recept jag 🙂

  Kramar

  • Reply
   Lena
   22 september, 2012 at 02:31

   Hm, obegripligt 😉

 • Reply
  sofia
  21 september, 2012 at 11:05

  Nu har jag svarat på din kommentar:) Hoppas du får en trevlig måndag i Uppsala! Även ordverifieringen är ett minne blått;) Tack snälla för tipset!

  Kram Sofia PR

  • Reply
   Lena
   22 september, 2012 at 02:31

   Tack.

 • Reply
  Lotta
  22 september, 2012 at 03:40

  Gick ju prima! Bra att ha kryddor och annat gott till såser hemma. Då fixar det sig.

  Kram och ha en skön lördag!

  • Reply
   Lena
   22 september, 2012 at 02:31

   Detsamma önskar jag dig!

 • Reply
  Susanne
  22 september, 2012 at 06:35

  Åhh va skoj, TACK för att du kikade in hos mig:)

  Det lät ju supergott:) Min middag igår blev också lyckad..både varmrätt & efterrätt:)

  Önskar dig en fin helg (trots de tråååkiga regnvädret)
  Vi ska åka till Erikslund idag på 1-års jubileet & kika på Sean Banan!

  Kram Susanne

  • Reply
   Lena
   22 september, 2012 at 02:31

   Hoppas ni fick en kul dag på Erikslund!

 • Reply
  dianasdrömmar
  22 september, 2012 at 07:08

  Slänga ihop något brukar bli bra 🙂 Hoppas ni hade en trevlig kväll kram Diana ps lägger till dig i min länklista

  • Reply
   Lena
   22 september, 2012 at 02:32

   🙂

 • Reply
  Sverige Bloggar
  22 september, 2012 at 10:51

  Kan du mejla mig när du ser detta? 🙂

  • Reply
   Lena
   22 september, 2012 at 02:33

   Eller så mailar du mig. Mailadress under ”Kontakt” i headern.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.