livet

Röd-om-kinderna-snygga byxor

Byxor H&M

Byxor H&M

Byxor H&M

Byxor H&M

I lördags försökte dottern intala sig själv, då vi var i Västerås, att hon inte behövde några byxor. Det funkade ända tills hon fick syn på de här. Hon drog efter andan och blev så ivrig att hon blev röd om kinderna. Så snygga tyckte hon de var. Och jag kan inte annat än hålla med. Riktigt coola. Så de fick följa med hem.

Lampa Indiska

Lampa Indiska

Den här lampan hade jag tänkt visa först när den hänger uppe, men det verkar ta tid. Det krävdes el-grunks-inköp först. Så ni får se redan nu vad som fick följa med mig hem i lördags. Sen hittade vi lite fint till kommande 18-årsfest också, till bordsdekoration alltså. Men det får ni se först på dagen D.

Må bäst!

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Ewa
  1 oktober, 2012 at 09:03

  Häftiga byxor,det måste jag hålla med om
  Och jättefin lampa har sett den på Indiska
  Ha en bra början på veckan

 • Reply
  creando
  1 oktober, 2012 at 09:34

  Störtcooola brallor…som jag inte hade sett klok ut i 🙂
  Lampan, är den från Indiska?

  Kramar

 • Reply
  dianasdrömmar
  2 oktober, 2012 at 05:54

  Så coola byxor och lampan är underbar kram Diana

  • Reply
   Lena
   2 oktober, 2012 at 01:45

   🙂

 • Reply
  BeA - Ett Ord på Vägen
  2 oktober, 2012 at 09:01

  OOuuiieee.. Såå häftiga brallor !! Jag fick en flash-back till ungdomen… jag hade ett par liknande när jag var i samma ålder… och trivdes så himla bra i dom!! Nu tycker jag det är svårt det där med kläder… jag kan tycka att någon är så läckert men ”vågar” inte riktig ta det på mig för jag tycker att det blir för ungdomligt… shit att man har hamnat där!! Jag skulle så gärna vilja köpa samma byxor… hmm…
  Fin tisdag till dig Lena!

  • Reply
   Lena
   2 oktober, 2012 at 01:44

   Jodå, du kan också 🙂

 • Reply
  Svägerskan
  3 oktober, 2012 at 09:36

  Lampan går bra att hänga hos mig om du inte hittar ngn bra plats hemma!
  Maj Gadd va snygg!!!!!!!

 • Reply
  colouriZe
  4 oktober, 2012 at 03:23

  Landade på din blogg av en slump men gillar det jag ser. T.o.m. jag skulle bli lite röd om kinderna för dessa byxor, men jag hade nog inte vågat dra på mig dem ändå…

 • Reply
  Svägerskan
  5 oktober, 2012 at 06:58

  Undrar om jag ska göra en ”Tina” med den där lampan på lördag ;-J

  • Reply
   Lena
   5 oktober, 2012 at 07:56

   Hmmm, kanske ska gömma den…

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.