livet

NÄR GRILLKOL BLIR FOTOKONST

 

En dag i februari tillbringades på isen och avslutades med korvgrillning. Dagen då grillkol blev fotokonst. Sköt av några bilder på grillkolen och konstaterade att det blev så coola bilder. Iallafall med mina mått mätt.

 

Fotokonst? Eller vad säger ni?

Fotokonst? Eller vad säger ni?

Gillar det svarta, strama och grafiska i bilden.

 

Tändvätskan sprutas på och gör kolen blank för en stund.

 

Väntan på att tändvätskan ska sugas in och gôtta till sig.

 

Lågorna sliter sig i vinden

Lågorna sliter sig i vinden

Elden satte fart. Den satte sån fart i vinden att lågorna slet sig lite och även de bildade ett konstverk.

 

Så coolt med lågorna utanför grillhinken!

 

I väntan på den perfekta grillglöden!

 

Ja, vad säger ni? Håller ni med mig om att det var dagen då grillkol blev fotokonst?! 🙂 Ni får säga nej. Jag blir inte ledsen 😉

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria - Wikers Liv
  8 mars, 2018 at 05:54

  Ja, riktigt coola bilder! Och jag älskar att grilla korv ute!!!
  Så mysiga bilder på dig i vinterstugan, i förra inlägget.
  Mannen min vill ju gärna ha en stuga i fjällen, och sedan en tid tillbaka kan även jag tänka mig det, fast jag egentligen inte är så förtjust i vintern… Men nu har jag ju testat utförsåkningen också, så att… 😉 (Jag hade aldrig den möjligheten som barn, men nu tog jag liksom chansen och modet!) Och man kan ju göra annat än bara åka skidor om man är i fjällen 😉
  Det där med plastfasad… husen på västkusten har det tufft med saltvattnet från havet. Speciellt om det ligger riktigt nära havet, så blåser saltvattnet och går hårt åt fasad och fönster, därför är det inte alls ovanligt att husen har underhållsfri panel av plast. (ganska många hus har det runtomkring vårt hus) Men nu har vi alltså valt att byta ut den mot träpanel, och det blir till att måla kanske vart femte år istället… men, men… snyggare blir det… 😉
  Kram/Maria

 • Reply
  ulrica
  8 mars, 2018 at 07:53

  Självklart är det dagen då grillkol blev till fotokonst :).
  Så kul att följa hela historien. Jag fick nästan känslan av att när man ritade små figurer på varje sida i ett block och sedan bläddrade fort så det blev en film. Så hade du kunnat göra med dessa bilder :-).

  Kram Ulrica

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.