livet

Vad har ni gjort med mig?

Lurvhjärta

Lurvhjärta

Jag har alltid sett mig som en kreativitetsanalfabet. Det brukar liksom vara stopp i huvudet när det kommer till sånt. Tycker att man ser på alla bloggar att kreativiteten formligen sprutar ur öronen på folk. Nu har tydligen något väckts hos mig efter inverkan från er. Vad har ni gjort och hur har ni lyckats?

Jag var in till Tygriket igår. Fick ögonen på en rulle vitt lurv. Fick en bild i huvudet. Köpte en meter lurv, hem och letade fram ståltråd i garaget och knöt fast lurvet på tråden. Vips så hade jag fått ett lurvhjärta. Kreativt så det räcker och blir över.

Jag förmodar att jag slagit er med häpnad.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Ulrika
  25 november, 2012 at 01:05

  Va gulligt hjärta och visst blir man lite mer pysslig sen man började blogga, man vill ju inte vara sämre än alla andra och så får man så mycket idéer som man gärna själv vill testa också 😉 Ja jag är också lite sur över att jag inte fixade biljetter till SHM….så här i efterhand 😉

  Kram Ullis

  • Reply
   Lena
   30 november, 2012 at 10:05

   Tyckte själv att det blev lite gulligt också.

 • Reply
  dianasdrömmar
  25 november, 2012 at 07:17

  Fint :), ja man blir lätt lite pysslig…kram Diana

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.