hälsa & friluftsliv livet

Promenad och fotbad

När jag tittade ut genom fönstret på jobbet så tänkte jag jaha, det var den promenaden det. Hade planerat en vända efter middagen, men det var ett riktigt busväder. När jag sedan var nästan hemma så såg jag en som var ute på en löptur. Ändrade mig. Kan den där människan vara ute och springa i det här vädret så måste väl jag kunna ta en promenad.

Fick med mig maken ut. Det bet lite i kinderna, men var i övrigt riktigt skönt faktiskt. Just nu sitter jag med fötterna i fotbad. Med massage och värme. Stängde av när jag tog bilden eftersom det blev lite väl skakigt i mörkret. Varför gör jag inte det här oftare. Så härligt ju!

Må bäst!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Helenasenklavardag
  10 januari, 2013 at 10:27

  Åh vad härligt med ett varmt fotbad efter en kall promenad!
  Kram

 • Reply
  Tittilina
  10 januari, 2013 at 10:55

  Alltid härligt med en promenad. Nästan iallafall. Men värt besväret om man får ett fotbad som belöning.
  Själv övergav jag promenaden för några bitar torsdagschoklad. jag får se till å skärpa mig.

  Kram

 • Reply
  ulrika
  10 januari, 2013 at 11:27

  Jag såg också en som var ute och löpte idag – galning tänkte jag 😉 Fotbad har jag också planerat att ska hinnas med under helgen det är verkligen så skönt även om det blir fler på somrarna. Tack för info ang julbalkongen nu har vi en förklaring till det också och det var ju skönt att han flyttat och inte ledsnat på julen 😉

  Kram Ullis

 • Reply
  BeA - Ett Ord på Vägen
  11 januari, 2013 at 08:55

  Ååå jag vad jag ser fram emot… att få krypa ner i fotbadet med dig 😉 fniss…. snart så!!! Visst är det ljuvligt att ta hand om sig själv en smula!!
  Kraaamkäradu!!!

 • Reply
  OddStyle
  11 januari, 2013 at 04:26

  En fantastisk måde at få ny energi på, er at pleje sig selv…! Elsker fodbad og svæver ligesom rundt bagefter 🙂

  Rigtig dejlig fredag
  Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.