livet

FÖDELSEDAGSKALAS MED FAMILJEN

Födelsedagskalas med familjen
Födelsedagskalas med familjen

Så roligt att äntligen kunna ha födelsedagskalas med familjen igen. I söndags var det äntligen dags. Jag fyllde år igår, men hade kalas på helgen.

Födelsedagskalas med familjen

Solen strålade in på vårt stora härliga plankbord medan vi dukade.

Här har vi fått fram det mesta utom bullar och kaffe. Inser att jag skulle vilja köpa en lång löpare. Den där svartvita som ligger där, är egentligen rätt lång. Där ser den lite ynklig ut. Bordet blir nämligen 3 meter långt med extraskivorna.

De vackra Carat-ljusstakarna hittar man här. Ser att det är kampanjpris på dem just nu. Och här hittar man den svarta jubileumsljusstaken, den som står längst bort på bordet (ingen reklamlänk). De vita stolarna är Ikeas Henriksdal, som nu har utgått. Och de färgglada stolarna är mina gamla designklassiker Myran av Arne Jacobsen fast i nyare tillverkning med fyra ben.

födelsedagskalas med familjen

Runt bordet hittade man mina föräldrar, barnen med respektive och syrrans familj. 14 stycken blev vi. Nästa helg kommer Andreas familj. Jag fick jättefina presenter och hade en jättetrevlig eftermiddag. Så mysig och efterlängtat att ses allihopa.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.