livet

DRYGT HALVA HELGEN HAR REDAN PASSERAT

Drygt halva helgen har försvunnit i ett nafs. Helt otroligt vad fort det går. Och ännu snabbare lär det väl kännas när våren sätter fart på riktigt.

Jag började på ett inlägg för att publicera i fredags morse, men det hann jag inte klart då. Arbetsdagen tog vid redan kl 7. På lunchen hann jag inte heller för då var jag på nagelsalongen. Sen, när Andreas kom hem var det dags att köra det vanliga fredagsmyset.

Drygt halva helgen

På lördagsmorgonen vaknade jag visserligen tidigt, men hade ingen lust att skriva nåt då. Jag bytte om till träningskläder och drog till gymmet.

Jääääklarns så bra det gick på gymmet! Jag började med uppvärmning och körde intervaller i 20 minuter. Det kändes verkligen som att jag skulle kunna springa huuuur långt som helst. Jag hade perfekt balans av sömn, näringsintag, syresättning och tempo. Benen bara gick. När höften började protestera lite så ville jag inte pressa mera. Det bara straffar sig i längden. Jag körde då istället några arm-mage- och ryggövningar. Sen avslutade jag med 10 minuter löpning igen, när höften ändå fått vila lite. Det bokstavligen droppade svett om mig. Så skönt att köra slut på sig så.

Drygt halva helgen

På hemvägen stannade jag till på järnhandeln och köpte en krok till en blomampel. Frukost nummer två intogs sen hemmavid. Sen pysslade vi på här hemma. Andreas satte upp kroken i badrummet. Det jäklades lite så vi får hoppas att det håller.

Sen provade jag igenom lite vårkläder för resan om två veckor. Skönt att ha en grov plan för packingen. Nästa helg får vi besök så då hinner vi inte så mycket annat.

Dee övervintrade pelargonerna togs sen in och ställdes på ett gammalt täcke. Jag rensade bort gammalt vissnat och klippte ner dem. Hans dotter och hund kom på fika en lång stund. Mysigt att ses. Det blir oftast korta stunder eller tillsammans med en massa andra personer annars.

Lördagkvällen bestod av det vanliga, bad, brasa och middag. Vi hade Mello på i bakgrunden när vi lagade och åt middag. Jag gillade Loreens låt bäst. Tror dessutom att den kan ha goda chanser. Det är ju inte alltid det hänger ihop. Alltså vad man själv gillar och vad man tror kan ha bra chanser. När vi hört låtarna stängde vi av. Orkade inte höra programledarnas trams. Vem som vann och gick till andra chansen kan man ju kolla efteråt. Och poff så hade drygt halva helgen gått!

Idag ska jag plantera om pellisarna, planera för maten till nästa helg och förbereda det jag kan inför en intensiv vecka på jobbet. Och en prommis får det nog bli. Det är klarblå himmel här. Tack för det!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.