livet

Biljettsläpp & grupparbete

Laddade två datorer strax innan 10 igår morse. Det gällde att hänga på låset då biljetter till vårens stora händelse skulle släppas. Tror minsann att jag knep en biljett. Nu är det bara att vänta på bekräftelse.

En stund senare kom tre av mina kurs’are från Fastighetsvärderings-kursen. Vi ägnade oss åt grupparbete nästan hela dagen. Vi skulle värdera vårt hus. Kul att få sätta sig in i hur mäklare/värderare gör och tänker. Kul också att få tillgång till ett program som visar Sveriges alla försäljningar sedan 1996.

Må bäst!

 

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Linda
  18 februari, 2013 at 05:14

  Tror att jag också lyckades få en. Jippie! 🙂

  Lät kul med grupparbetet.

  Kram Linda

 • Reply
  Tittilina
  18 februari, 2013 at 06:52

  Åh vad roligt med bloggevent! Jippie!
  Lite förlångt bort för mig som gärna håller mig kvar i skånska myllan den helgen. För att fylla år och kanske dra på cykelfest.
  Kram

 • Reply
  Sara
  18 februari, 2013 at 08:14

  Men å så spännande med eventet!!

  • Reply
   Lena
   19 februari, 2013 at 07:02

   Ska bli så kul!

 • Reply
  Lotta i USA
  19 februari, 2013 at 01:08

  Ser du med någon med krona som smyger omkring på utsidan så vet du vem det är 😉

  KRAM

  • Reply
   Lena
   19 februari, 2013 at 07:02

   Haha, ja då vet jag definitivt vem det är 🙂

 • Reply
  ulrika
  19 februari, 2013 at 11:54

  Jag hoppas jag också fick en biljett, skulle vara jättekul 😉 Jag fick inga tider jag heller från dottern som inte heller hade någon koll, men har surfat runt lite på Siljas och Fun Cruises hemsidor – min slutledningsförmåga blev att de ska vara tillbaka med bussen i Enköping ca 20:00 ikväll, får väl se om det stämmer har sms:at henne men inget svar….ha ha

  Kram Ullis

  • Reply
   Lena
   19 februari, 2013 at 07:02

   Kul att du kommer! Ja, vi får väl se när döttrarna behagar dyka upp.

 • Reply
  Villa Sjöhaga Hanna
  19 februari, 2013 at 06:54

  Va snäll du är som tänkte på mig!!! Jag har sett det och jag skulle verkligen vilja gå. Men antagligen är jag för sent ute nu och att jag var ”trögstartad” är att jag bor en bit från Stockholm…..Tyvärr. Men jag skall fundera ikväll jag lovar. Skulle väldigt gärna träffa många av er<3

  • Reply
   Lena
   19 februari, 2013 at 07:00

   Jodå, det klart du ska komma! Det var hur kul som helst på Emmas event för ett år sen i Malmö.

 • Reply
  helenasenklavardag
  21 februari, 2013 at 05:48

  Ha ha så gjorde vi också! men jag fick stillestånd så det var sambon som fick boka åt mig! Och jag vet att vi alla kommit med och det ska verkligen bli kul! ska du bo på clarion eller??
  Kram Helena

  • Reply
   Lena
   21 februari, 2013 at 08:38

   Japp, övernattning på Clarion!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.