livet

Strålande sol

En fådd gammal väderkvarn

En fådd gammal väderkvarn

Shit vad solen har tokstrålat idag! Hmmm. Det får nog bli en fönsterputs i helgen. Jag har tvingats sitta på andra sidan fönstret hela dagen och hoppats på fint väder i helgen. Mina föräldrar transporterade hem dottern från Uppsala och jag bjöd på en snabb lunch. Så jag behövde inte ens ta mig ut till bilen för att hämta efter skoldagens slut. Och inte har jag hunnit med den sedvanliga rundan heller.

Har just klappat igen jobbdatorn och tagit helg. Maken har kört igång skön bluesmusik. Nu fyller vi glasen och kör vi FREDAG!!!

Må bäst!

 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Lotta i USA
  9 mars, 2013 at 02:38

  Underbart Lena!!

  Hoppas ni har en skön lördag nu

  Lotta

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.