inredning

Inte så tokigt

SONY DSC SONY DSC

Plockade lite ekollon för nån vecka sen. Visste direkt att de skulle få bo i glasboxen från House Doctor. Så kul att på ett enkelt sett byta fokus i den lilla lådan. Det blev inte så tokigt ändå va’, syrran 😉

Må bäst!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Susanne
  24 september, 2013 at 07:00

  Tack snälla för krya på hälsningarna..:-)

  Jättefint!
  Gillar när man plockar in naturen.

  Kram Susanne

 • Reply
  ulrika
  24 september, 2013 at 09:50

  Det blev jättefint ju – mer natur inne säger jag 😉

  Kram Ullis

 • Reply
  Linda
  25 september, 2013 at 06:42

  Fint!

  Här är det helg galet i skolan. Nu har vi exakt fyra dagar på oss att skriva ihop ett tolvsidigt PM med problemområde, tidigare forskning, teori plus frågeställning. Då ska man ju också sitta och leta efter tidigare forskning och läsa och se om det är något att ha. Gahhh!!!!
  Tvungen att beklaga mig för någon som vet hur det är. :0)

  Ha en bra dag!
  Kram Linda

  Psst. Har du hört något från KH?

  • Reply
   Lena
   25 september, 2013 at 08:44

   Andas in och andas ut. Förstår att det är frustrerande. Men det går på fyra dagar. Mitt tips är att prata ihop er ordentligt i början kring vad det är ni vill titta på och att utse en som är boss. Låt bossen få förtroende att delegera och fatta slutgiltiga beslut, men måste vara ödmjuk och lyssna på synpunkter. Bra också, tycker jag, om någon har helhetsansvaret för texten och får bearbeta om den så att det ser ut som en person har skrivit. Lycka till! Klart ni grejar det.

   Nope, inte kollat ännu.

 • Reply
  Queen of Kammebornia
  25 september, 2013 at 10:44

  Nä, inte tokigt alls, ekollon är så vackra! Kram i höstsolen!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.