livet

Min bästa gren i köket

 

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Vilken mysig lördagskväll vi hade. Jag och maken. Min bästa gren i köket är att åka och köpa italienska charkisar och lite annat plock. Så blev det igår. Med risk för att maken skulle tycka att jag var fånig så föreslog jag en picknick framför brasan. Men han tyckte det var jättemysigt och sa hundra gånger att han uppskattade hela tillställningen.

SONY DSC

Jag slog till och med på stort och gjorde vanilj-panna cotta med jordgubbssås och hackade salta fiskar. (Det hör ju inte till vanligheterna med sötsaker i det här huset när inte nån fyller år eller så). Eftersom jag, hör och häpna, inte hade nåt riktigt recept så blev det lite för mycket sås. Att toppa med lakrits blev en riktig hit, tyckte jag.

SONY DSC

Som om inte det var nog så toppade vi med ost och kex. Det blev verkligen en kväll som gjorde gott för själen.

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  helenasenklavardag
  20 oktober, 2013 at 08:48

  Vad mysigt med picknick framför brasan, låter hur romantiskt som helst.
  Kram Helena

 • Reply
  Lotta i USA
  20 oktober, 2013 at 08:52

  Vad härligt ni har det Lena! Picknick framför brasan – up my alley 😉 Ja, jätteromantiskt och härligt.

  Nu måste jag kolla in bilderna från resan! Är så nyfiken.

  Jag hoppas också såklart vi kan ses nästa gång Lena.

  Stor kram!
  Lotta

 • Reply
  Susanne
  21 oktober, 2013 at 08:49

  Åh va mysigt det ser ut..:-)
  Mumsigt också!

  Ha en fin dag
  KRAM

 • Reply
  Ninelin
  21 oktober, 2013 at 11:17

  Åh, så mysigt och kärleksfullt.

  Det där med brasa lät ju bra. Minusgrader här i dag, så det kanske är dags att införskaffa några pinnar att peta in i brasa 😉

  Kram N

 • Reply
  Queen of Kammebornia
  21 oktober, 2013 at 12:16

  En bra gren tycker jag! Kram!!!

 • Reply
  Sinta
  27 oktober, 2013 at 08:21

  Så mysigt och så gott!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.