livet

NY VECKA EFTER EN LUGN HELG

Då var det en ny vecka efter en lugn helg. Känner mig inte riktigt redo för en ny vecka. Hade tänkt så mycket, som vanligt, men inte hunnit hälften.

ny vecka efter en lugn helg

Jag hade så gärna velat ligga kvar där. Hade definitivt inte sovit färdigt när det var dags att gå upp vid fem. Hösttröttheten har börjat slå in. Jag blir alltid så trött och seg på hösten.

I lördags hjälpte jag dottern och igår dök det upp saker så det blev inte mycket gjort här hemma. Men, jag vill understryka att jag, självklart utan klagomål på nåt sätt, hjälper barnen när de behöver mig. Det känns viktigt att finnas där för dem! Det viktigaste av det andra hann vi med ändå. Vi röstade. Vi var där mitt på dagen men då var det sån kö så vi vände. Sen kom vi tillbaka strax innan stängning. Vi stod nog inte längre än 30 minuter.

Ny vecka efter en lugn helg. Nu är det bara att ta tag i den och göra det bästa av den!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.