livet

Det går lite trögt nu & fars dag

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Det går lite trögt nu. Med bloggandet alltså. Helgen har gått åt till återhämtning efter en stressig tid, men också att plugga lite. Till och med fars-dags-firandet fick pausas. Visserligen brukar vi inte fira speciellt mycket (pappan i det här huset fick förstås blommor och present), men jag brukar också hinna med att åka till min pappa i Uppsala. Får fira honom senare helt enkelt.

Det nedskruvade bloggtempot kommer att fortsätta ett tag eftersom jag nu börjat en till kurs i mäkleri-världen (Byggnadsteknik) och går därmed upp på heltidsstudier parallellt med jobbet. Jag klagar inte. Det är självvalt och vansinnigt kul. Bara så ni vet alltså.

Må bäst!

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  LIVSGLITTER - CREATIVITY - PHOTOGRAPHY - INTERIOR
  11 november, 2013 at 08:20

  Gud vilket vackert hem i föregående inlägg ☮ love it!

  • Reply
   Lena
   11 november, 2013 at 09:18

   Välkommen till mig!

   Ja, visst har hon fint!

 • Reply
  helenas enkla vardag
  11 november, 2013 at 09:25

  Vissa tider är det så. Jag är inte inne så ofta heller som jag egentligen vill, min hjärna måste vila. Såg inte att de hade hela bönor på Indiska, men samtidigt var det inget jag kollade efter.
  kram Helena

 • Reply
  Linda
  12 november, 2013 at 05:57

  Förstår precis hud du känner och du är så förbaskat duktig som klarar av att kombinera heltidsjobb med heltidsplugg. Och så säger vår föreläsare att det inte finns någon inte motivation. Bullshit! 😉

  Kram Linda

 • Reply
  ulrika
  12 november, 2013 at 11:55

  Vad roligt med en till kurs, du är verkligen duktig och disciplinerad som klarar av det. Jag hoppas jag också kommer igång snart med pluggandet – längtar så 😉 …..och vad roligt det var att ses (extra kul med datefixandet) och nu ser jag fram emot Vardagslyxet 😉

  Kram Ullis

 • Reply
  creandophoto
  12 november, 2013 at 03:25

  Helt rätt! Prioritera det viktiga. Det är lite jobbigt att låta bloggen gå på sparlåga (tyckte åtminstone jag),men det går ju faktiskt bra. Man hinner med sig själv och vi andra, vi i bloggvärlden, vi finns ju kvar här 🙂

  Må gott!

 • Reply
  Jessica
  12 november, 2013 at 08:16

  Vad kul med studierna… Här blev det inte heller så mycket firande av fadern, stackarn. Han fick göra det mesta i helgen då jag var dålig.
  Fin vecka till dig, kram

 • Reply
  Maria
  12 november, 2013 at 08:45

  Så vackra rosor!
  Spännande med vidareutveckling inom jobbet!
  Jag är dalkulla som flyttat till Knivsta, eller egentligen inte till Knivsta, utan till Alsike, som ligger strax utanför samhället 😉 Bott här i snart 13 år, och hunnit bygga två hus i området 😉
  Kram /Maria

  • Reply
   Lena
   13 november, 2013 at 05:09

   Nja, det är inte vidareutveckling inom jobbet. Jag pluggar helt på fritiden av egen vilja.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.