hälsa & friluftsliv livet umgänge

Mer bubbelbad & after work åt folket

Min lediga dag, som jag började berätta om här, fortsatte på temat härliga saker att göra. Tog en skön power walk och sen en stärkande smoothie. Tyckte sen att det var dags för ett avkopplande bubbelbad ackompanjerat av doftljus och Residence magasin. Mmm vad härligt det var! För en gångs skull lyckades jag få lagom temperatur. Brukar annars ha så varmt att det ryker ur öronen och jag bara står ut fem minuter. Inte så smart.

 

Bubbelbad

Bubbelbad


Toppade sedan dagen med att jag och maken åkte på after work på Stationen i Uppsala, med vänner. Stationen är den gamla stationsbyggnaden som en känd krögarprofil gjort om till ett kanonställe. Det är ett riktigt populärt ställe med massor med folk. Det blir så skönt cool stämning på after work. En blandning av stilar och folk med förväntningar om vad helgen ska bära med sig.

After work på Stationen

After work på Stationen

After work på Trattoria

After work på Trattoria


Efter något glas gick vi vidare till mysiga och trevliga Trattoria för att äta middag. En superhärlig och avslappnad kväll i goda vänners lag. Sånt borde man helt klart göra oftare. Brukar ni gå på aw?

En härlig dag som verkligen gjorde gott för själen och gav mersmak!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Fru Sederblad
  20 mars, 2012 at 08:03

  Amen, vilken dag! Låter ju helmysigt. Nej, här hemma blir det ingen after work ;-).

 • Reply
  Coolaannna
  20 mars, 2012 at 08:31

  Oj, vilken dag! Såna borde man ju ha fler av, helt klart!

  Det blir ju svårt att toppa :)))

  Kram Anna

 • Reply
  Åsa
  20 mars, 2012 at 09:16

  Inspirerad! Härligt. Livsbejakande. Imponerad. Härliga länkar. Vilken bra ide’ att hitta egen energi och samtidigt dela med sig av den till andra. Småbarnsmamma som just satt på en diskmaskin och precis kommit upp från tvättstugan får energi av detta! Din resa vill jag gärna vara med på. Tack för inbjudan och förtroendet./Kram Åsa

 • Reply
  Lena
  21 mars, 2012 at 06:21

  Tack tack för era fina ord!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.