livet

Ledig dag & vårnytt

Häromdagen hade jag en ledig dag, så där bara rakt upp och ner. Hade bestämt mig innan för att inte tvätta fönstren, städa garderoben eller ta tag i någon annan viktig borde-aktivitet. Sov länge, åt frukost i sängen och tittade på Nyhetsmorgon. Åkte sen in till stan och skrotade runt utan någon tid att passa. Tittade in till Valja-Mi. Alltid kul att få bra service och en pratstund med härliga Marie och hennes tjejer.

Valja-Mi i Enköping

Valja-Mi i Enköping


Där hittar man alltid något man vill ha. Förutom lite underkläder fick jag med mig den här koftan från Cream hem. Så vansinnigt snygg, om ni frågar mig!

 

Kofta Cream, blus Odd Molly, jeans Gant, kängor Scorett

Kofta Cream, blus Odd Molly, jeans Gant, kängor Scorett

 

Varför jag ser extra glad ut på en av bilderna är för att maken ligger på rygg på golvet och frustar för att få en så bra bild som möjligt. Det såg rätt kul ut.

I butiken så tänkte jag att kanske ett par outfits, som jag redan har hemma, skulle passa till koftan. Men väl hemma så var det hur mycket som helst som passade. Då blir ju liksom timpenningen mycket lägre. En variant på tjej-matte!

Fortsättningen på dagen berättar jag om imorgon.

Må bäst!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Fru Sederblad
  19 mars, 2012 at 07:57

  Vrålsnygg är den! Bra köp ;-)!

 • Reply
  Coolaannna
  20 mars, 2012 at 08:29

  Vilken fin blogg! Där jag bor, i Kinna, har vi en underbar liten lifestylebutik och de säljer bl a Cream. Jag älskar de kläderna!

  Kram Anna

  • Reply
   Lena
   20 mars, 2012 at 09:08

   Hej Anna!
   Kul att du hittat till mig! Välkommen! Jag ser till att besöka din blogg innan dagen är slut. Alltid kul att vidga vyerna 🙂

   Kram Lena

 • Reply
  Anne-sofie
  21 mars, 2012 at 08:48

  Såååååååååååå snygg du är, naturligt bildskön! Skulle vilja varit med och sett brorsan på golvet, frustande och pustande #ASG# – puss puss :-))

  • Reply
   Lena
   21 mars, 2012 at 06:31

   🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.