livet

GOD MORGON VÄNNER!

IMG_7941 IMG_7940

God morgon vänner!

Vad har ni för planer för denna härliga höst-lördag? Jag ska försöka smälta veckans kursdagar och beta av några saker på to-do-listan. Typ minska tvätthögen, rensa köksavloppet (läs maken), städa lite och planera min födelsedag. Lite kul och lite mindre kul.

I kväll ska vi gå över till maken syster och svåger. De åker till California och vill ha lite tips.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Ulrica
  24 oktober, 2015 at 08:45

  Godmorgon vännen,
  Idag kommer svärsonen och målar taket i nya sovrummet, och jag ska hjälpa dottern med skolarbete då hon börjat plugga på sidan om jobbet. Även jag ska börja bläddra lite i mina egna böcker inför skolstarten i januari.. det kan vara bra att vara lite förberedd gissar jag :-). Ikväll blir det middag med nära och kära här hemma.

  Ha en toppendag och trevlig kväll 🙂

  KRAM

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.